Physiotherapy Cloud Software – Ολοκληρωμένη Λύση

Physiotherapy cloud software είναι μια ολοκληρωμένη λύση και περιλαμβάνει CRM, ραντεβού, ασκήσεις, φύλλα ροής, αξιολογήσεις, λογιστικό, ιατρικό ιστορικό, αξιολόγηση και σύστημα διαχείρισης ασθενών και πολλά άλλα.

Appointment Calendar

Δωρεάν Δοκιμή

Αίτημα για ΔΩΡΕΑΝ δοκιμή

Όνομα *
Επίθετο *
Ηλεκτρονική Διεύθυνση *

Περίληψη

Καλωσορίσατε στο λογισμικό ‘Physio Cloud Software’ το οποίο είναι προσβάσιμο από οποιαδήποτε συσκευή, ανά πάσα στιγμή, από οπουδήποτε βρίσκεστε!

Είναι μια πλατφόρμα που συνδέει τα διάφορα τμήματα της επιχείρησης σας, από τη στιγμή της διευθέτησης του πρώτου ραντεβού μέχρι τη στιγμή που θα κλείσετε τα λογιστικά σας βιβλία. Το κάθε τμήμα έχει τον δικό του ρόλο ασφάλειας και ο κάθε χρήστης έχει εύκολη και άμεση πρόσβαση στα δεδομένα του πελάτη που χρειάζεται. Αυτό όχι μόνο επιτρέπει τον απαράμιλλο συντονισμό μεταξύ ομάδων και τμημάτων, αλλά δίνει επίσης τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να παρέχουν στους πελάτες τους κάτι ασυνήθιστο και μοναδικό: εξατομικευμένες, έναν προς έναν θεραπείες!

Είναι ένα λογισμικό σχεδιασμένο από τον φυσιοθεραπευτή για τον φυσιοθεραπευτή. Λάβαμε υπόψη τις ανάγκες και την ευκολία χρήσης που απαιτεί ένας φυσικοθεραπευτής και τα τοποθετήσαμε σε ένα συμπαγές ολιστικό λογισμικό φυσικοθεραπείας. Είναι κατάλληλο για χρήση από φυσιοθεραπευτήριο με ένα χρήστη αλλά και από μια μεγάλη εταιρεία με πολλά φυσιοθεραπευτήρια.

Χαρακτηριστικά

Patient CRM

CRM

Η διαχείριση πελατειακών σχέσεων (CRM) είναι ο συνδυασμός πρακτικών, στρατηγικών και τεχνολογιών που χρησιμοποιούν οι εταιρείες για τη διαχείριση και την ανάλυση των αλληλεπιδράσεων και των δεδομένων με τους πελάτες σε όλο τον κύκλο ζωής των πελατών. Ο στόχος είναι να βελτιώσει τις σχέσεις εξυπηρέτησης πελατών και να βοηθήσει στη διατήρηση των πελατών και να οδηγήσει στην ανάπτυξη των πωλήσεων. Τα συστήματα CRM συγκεντρώνουν δεδομένα πελατών σε διαφορετικά κανάλια ή σημεία επαφής μεταξύ του πελάτη και της εταιρείας, τα οποία θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν τον ιστότοπο της εταιρείας, το τηλέφωνο, τη ζωντανή συνομιλία, το άμεσο ταχυδρομείο, το υλικό μάρκετινγκ και τα κοινωνικά δίκτυα. Τα συστήματα CRM μπορούν επίσης να παρέχουν στα μέλη του προσωπικού που αντιμετωπίζουν πελάτες λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά στοιχεία των πελατών, το ιστορικό αγορών, τις προτιμήσεις αγορών και τις ανησυχίες τους.

Γιατί το CRM ωφελεί τις επιχειρήσεις Η χρήση των συστημάτων CRM μπορεί να ωφελήσει οργανισμούς που κυμαίνονται από μικρές επιχειρήσεις έως μεγάλες εταιρείες, μέσω:

Η εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες πελατών, όπως παλαιότερες αγορές και ιστορικό αλληλεπιδράσεων, μπορεί να βοηθήσει τους αντιπροσώπους υποστήριξης πελατών να παρέχουν καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση πελατών. Η συλλογή και η πρόσβαση σε δεδομένα πελατών μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να εντοπίσουν τάσεις και πληροφορίες σχετικά με τους πελάτες τους μέσω των λειτουργιών αναφοράς και οπτικοποίησης. Αυτοματοποίηση ανεπαρκών, αλλά απαραίτητων, εργασιών διοχέτευσης πωλήσεων και υποστήριξης πελατών.


Διαχείριση Ραντεβού

Εσείς ή το προσωπικό σας μπορείτε να κλείσετε ραντεβού για τους ασθενείς σας μέσω του διαδραστικού ημερολογίου που παρέχει το λογισμικό.

Συνδεθείτε από οπουδήποτε, από οποιανδήποτε συσκευή για να διαχειριστείτε το φυσιοθεραπευτήριο σας και να ελέγξετε τα ραντεβού σας για την ημέρα, την εβδομάδα ή τον μήνα.

Οποιεσδήποτε αλλαγές κάνετε εσείς ή το προσωπικό σας, το ημερολόγιο αναβαθμίζεται αμέσως.

Το λογισμικό είναι πλήρως φιλικό για χρήση από το κινητό τηλέφωνο:

 • Μπορεί να αντιστοιχίσει αιτήματα υπηρεσιών με τις ειδικότητες του προσωπικού
 • Κάνει τον προγραμματισμό των ραντεβού και τη διαχείριση της υποδοχής πελατών πιο αποτελεσματική και λιγότερο χρονοβόρα. Βελτιώνει την επικοινωνία και απομακρύνει το ανθρώπινο λάθος μεταξύ των τμημάτων.
Appointment Calendar

Exercise management

Διαχείριση Ασκήσεων

Το πλήρες σύστημα διαχείρισης του ασκησιολογίου περιέχει μια πλούσια, πολύ-θεματική βιβλιοθήκη με 400+ ασκήσεις.

Η κάθε άσκηση περιέχει:

 • Την αντίστοιχη φωτογραφία
 • Περιγραφή της άσκησης
 • Σχόλια για τον ασθενή
 • Αριθμό σετ
 • Αριθμό επαναλήψεων
 • Διάρκεια της άσκησης
 • Πόσες φορές την ημέρα να γίνεται η άσκηση

Μέσω του συστήματος διαχείρισης ασκήσεων που διαθέτουμε, μπορείτε να δημιουργήσετε νέες ασκήσεις καθώς και να επεξεργαστείτε, να τροποποιήσετε και να διαγράψετε υφιστάμενες ασκήσεις.

Εκχωρήστε ασκήσεις στα φύλλα ροής ασθενούς (flow sheets) με όλες τις παραπάνω λεπτομέρειες και εκδώστε / εκτυπώστε / αποστείλετε το εγχειρίδιο ασκήσεων στον ασθενή για χρήση του ως πρόγραμμα άσκησης για το σπίτι.

 • Εύκολα και κατανοητά προγράμματα εκτύπωσης για το σπίτι
 • 400+ ασκήσεις
 • Οδηγός για δημιουργία ασκήσεων

Αναφορά Περιστατικού και Διαχείριση Ιατρικού Ιστορικού

Η αναφορά περιστατικού είναι μια λεπτομερής αναφορά (ερωτηματολόγιο) που παίρνουμε από τον ασθενή την πρώτη φορά που επισκέπτεται το φυσικοθεραπευτήριο μας. Αποτελεί μέρος της αρχικής αξιολόγησης. Μέσα από αυτή την αναφορά μαθαίνουμε όλες τις λεπτομέρειες που απαιτούνται για τον τρέχοντα τραυματισμό/δυσλειτουργία/παθολογία του ασθενή. Μετά την αναφορά περιστατικού, μπορείτε να πάρετε το ιατρικό ιστορικό του ασθενή, συμπεριλαμβανομένου του ιατρικού ιστορικού της άμεσης οικογένειάς του/της. Αυτό θα σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε τις κίτρινες και κόκκινες σημαίες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού του θεραπευτικού σας πλάνου.

Για παράδειγμα, εάν ένας ασθενής έρθει με tennis elbow (έξω επικονδυλίτιδα), ο φυσιοθεραπευτής θα δημιουργήσει την πρώτη και μοναδική αναφορά περιστατικού για τη συγκεκριμένη διάγνωση. Αυτό σημαίνει ότι η αξιολόγηση που σχετίζεται με τη συγκεκριμένη δυσλειτουργία θα δημιουργηθεί μόνο μία φορά και θα ονομάζεται αναφορά περιστατικού. Για άλλη διάγνωση για τον συγκεκριμένο ασθενή, πρέπει να δημιουργήσουμε μια νέα αναφορά περιστατικού.

Δημιουργήστε και επεξεργαστείτε απεριόριστες αναφορές περιστατικών για ασθενείς.

Κρατήστε στατιστικά που αφορούν τα ιστορικά περιστατικά των ασθενών.

Incident Report

Flowsheet Management

Διαχείριση φύλλου ροής (flowsheet)

Το φύλλο ροής (flow sheet) είναι η αναλυτική αναφορά θεραπείας που συμπληρώνεται από τον φυσιοθεραπευτή σε κάθε επίσκεψη του ασθενή. Οι ασκήσεις ενσωματώνονται στο φύλλο ροής (flow sheet).

Κάθε αναφορά περιστατικού έχει τα δικά της φύλλα ροής (flow sheets). Για παράδειγμα, εάν ένας ασθενής έρθει με tennis elbow (έξω επικονδυλίτιδα), ο φυσιοθεραπευτής κατά την πρώτη επίσκεψη θα δημιουργήσει μια αναφορά περιστατικού. Κάθε φορά που ο ασθενής θα έρχεται για θεραπεία, ο φυσιοθεραπευτής θα δημιουργεί νέο φύλλο ροής, το ονομαζόμενο flow sheet.

Δημιουργήστε και επεξεργαστείτε απεριόριστα φύλλα ροής (flow sheets) για αναφορές περιστατικών ασθενών.

Παρακολουθήστε λεπτομερώς τη θεραπεία και τις ασκήσεις του ασθενούς.


Φυσιοθεραπευτική Αξιολόγηση

Η φυσιοθεραπευτική αξιολόγηση είναι ο απόλυτος οπτικός οδηγός για τους φυσιοθεραπευτές/τριες για να πραγματοποιήσουν μια λεπτομερή και βασισμένη σε κλινικά στοιχεία αξιολόγηση ασθενών.

Το τμήμα αξιολόγησης χωρίζεται σε επτά κύρια μέρη του σώματος (σπονδυλική στήλη, ώμος, αγκώνας, καρπός/χέρι, ισχίο, γόνατο, αστράγαλος/πόδι).

Με βάση την επιλογή του μέρους του σώματος εμφανίζεται ο κατάλληλος οδηγός αξιολόγησης.

Ο φυσικοθεραπευτής/τρια μπορεί να ακολουθήσει και να ολοκληρώσει την αξιολόγηση κατά την εξέταση του ασθενούς. Αφού περάσει εύλογο χρονικό διάστημα ή κατά την τελευταία επίσκεψη πριν από το εξιτήριο του ασθενούς, το λογισμικό σας επιτρέπει να κάνετε μια επαναξιολόγηση του ασθενούς προκειμένου να συγκρίνετε τα αποτελέσματα ή να δείτε εάν υλοποιήσατε τους βραχυπρόθεσμους ή/και μακροπρόθεσμους στόχους σας.

Η αξιολόγηση κάθε μέρους του σώματος αποτελείται από:

 • Παρατήρηση ασθενούς & Ψηλάφηση
 • Μετρήσεις οιδήματος
 • Εύρος κίνησης & Αξιολόγηση μυϊκής δύναμης
 • Neuromuscular & dermatome evaluation
 • Ενεργητικές κινήσεις
 • Νευρομυϊκή & δερματωμική αξιολόγησηMotion Analysis
 • Τελική αίσθηση (End feels) & Αξιολόγηση κινητικότητας αρθρώσεων
 • Ειδικά Τεστ
 • Ανάλυση κίνησης
 • Βραχυπρόθεσμοι & Μακροπρόθεσμοι στόχοι
 • Πρόσθετα σχόλια
Physio Evaluation

Accounting Reports

Τμήμα Λογιστικής και Διαχείρισης

Το λογισμικό Physio Cloud παρέχει μια πλήρως λεπτομερή ενότητα αναφορών λογιστικής και διαχείρισης που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε εύκολα τα χρήματα που ρέουν μέσα και έξω από την επιχείρησή σας.

Μπορείτε εύκολα να εκδώσετε και να ακυρώσετε αποδείξεις, καθώς και να παρακολουθείτε για ποιες επισκέψεις εκδώσατε απόδειξη, ποιες επισκέψεις εκκρεμούν ακόμη για πληρωμή και εάν κάνατε επισκέψεις χωρίς χρέωση σε συγκεκριμένους ασθενείς.

Μέσω της διαχείρισης αναφορών του λογισμικού, μπορεί να συνταχθεί μια πληθώρα αναφορών που συνδέουν το λογιστήριο με το τμήμα διαχείρισης.

Αυτή η ενότητα χωρίζεται σε οικονομικά, ασθενείς, διαχείριση, φυσιοθεραπευτήριο και υποδοχή. Κάτω από αυτές τις ενότητες θα βρείτε πολλές διαφορετικές αναφορές που σχετίζονται με τη συγκεκριμένη ενότητα και είναι προσβάσιμες με βάση τον ρόλο ασφαλείας που έχει ο κάθε χρήστης.

Είναι ένας εύκολος τρόπος διαχείρισης των πελατών και των τιμολογίων σας, διατηρώντας παράλληλα τα έξοδα υπό έλεγχο.

Πίνακας Τιμών

Οι τιμές που αναφέρονται παρακάτω είναι χωρίς ΦΠΑ.
35 /μήνα
 • Απεριόριστους Ασθενείς
 • Απεριόριστους Χρήστες
 • Σύστημα CRM
 • Σύστημα Ραντεβού
 • Αναφορά Περιστατικού
 • Σύστημα Φύλλου Ροής
 • Σύστημα Αξιολόγησης
 • Σύστημα Λογιστικό
 • Σύστημα Διαχείρισης Ασκήσεων

Τι λένε οι πελάτες μας

Επικοινωνήστε μαζί μας